Wat Rubideck
voor u kan doen

Dakrenovatie

Als eigenaar van een bedrijfspand is het belangrijk om regelmatig het dak van uw gebouw te inspecteren op mogelijke schade of slijtage. Een slecht onderhouden dak kan immers leiden tot waterlekkage, structurele schade en zelfs onveilige werkomstandigheden voor uw medewerkers.

Rubideck is gespecialiseerd in het renoveren van daken van bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. We beginnen altijd met een grondige inspectie om de omvang van de schade en eventuele problemen te bepalen. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op dat is afgestemd op uw specifieke situatie.

Nieuwe daken

Als u een nieuw bedrijfspand heeft gebouwd of het dak van uw bestaande pand moet vervangen, dan bent u bij Rubideck aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe daken voor bedrijven van verschillende groottes en sectoren, en het plaatsen van nieuwe daken bij particulieren.

We werken steeds nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het nieuwe dak aan al uw behoeften en vereisten voldoet. We beginnen altijd met een grondige inspectie van uw gebouw en eventueel bestaand dak. Vervolgens stellen we een planning op die past bij uw bedrijfsactiviteiten voor het realiseren van een duurzaam, solide dak.

Bovendien houden we rekening met de esthetiek van uw bedrijfspand en bieden we verschillende opties aan om uw dak er goed uit te laten zien en naadloos te integreren met de architectuur van uw gebouw.

Onderhoud van gebouwen

Het onderhouden van uw bedrijfspand is van cruciaal belang om de veiligheid van uw medewerkers en klanten te waarborgen. Regelmatig onderhoud kan ook bijdragen aan het verminderen van de kosten op de lange termijn door problemen te identificeren en te verhelpen voordat ze ernstiger worden.

Rubideck is gespecialiseerd in het onderhoud van bedrijfspanden en biedt een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw gebouw veilig, efficiënt en aantrekkelijk blijft.

Onze diensten omvatten onder andere:
  • Dak-onderhoud
  • Dakgoten reinigen
  • Inspectie en reparatie van daken
  • Gevelreiniging
  • Schilderwerken
  • Reparaties van metselwerk
  • Onderhoud van uw ventilatie- en HVAC-apparatuur
  • Afdichtingen rond aircosysteem vervangen of herstellen

Een kwalitatieve, transparante service aan een uiterst voordelige prijs

Rubideck inschakelen voor onderhoud of een renovatie aan uw gebouw en dak?
Vraag een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.

offerte aanvragen